.:Харесва ли Ви?:.

Нов супер луксозен апартхотел ще строят на Златни пясъци


Обща информация:


* 33 965 кв.м. обща площ
* 8 сгради с общо 201 апартамента
* Конферентни зали,ледена пързалка...
* Ресторант, SPA зали, нощен бар, дискотека, лоби бар, детска площадка
* Детегледачки
* Подземни паркинги с 24-часова охрана
* Външна охрана
* Заведения от всякакъв характер
* Зона за игри
* Спортен салон и фитнес зала
* Козметичен център
* Плажни развлечения
* Водни развлечения

Местоположение:
България – Златни пясъци

"Златни пясъци" е най-старият от големите 3 български морски курорта, разположен в северната част на българското черноморие.Намира се в община Варна, район Приморски, на 13 км североизточно от центъра на града.Уникална природа, живописна гора, великолепни плажове, чисто море, слънце, минерална вода, незабравима атмосфера - всичко това на едно място.

"Златни пясъци" е и най-известният курорт по северното черноморско крайбрежие. Разположен в полите на”Природен парк Златни Пясъци”, защитена от закона територия, той е прекрасно място за почивка и забавления. Плажната ивица, покрита със златист пясък, е с дължина 3,5 км и е широка до 100 м.

Това е един модерен и красив комплекс, разположен сред природен парк, който е съхранен в естествения си вид и достига до морския бряг. Сред такава китна зеленина и прохлада са разположени над 100 хотела, някои от които работят целогодишно. Комплексът може да задоволи вкуса и на най- взискателния посетител, защото разполага с много хотели, в които има всички удобства за комфортна почивка. В тях работят ресторанти, барове, увеселителни заведения, които предлагат разнообразен нощен живот. Изградените зали за международни конференции, семинари и съвещания го правят център от европейска величина. Плувните басейни с топла минерална вода, идваща от самия плаж, където има два извора с температура 24° С, дават възможност за лечение на артрити, астми, неврози и други заболявания.

Ето и видео

Първия Български Бутон за споделяне

0 Responses

Aukro.bg
Follow us on Twitter