.:Харесва ли Ви?:.

Неповторима атмосфера на таванския етаж

Желанието, таванският етаж да се превърне в комфортен апартамент, е продиктувано от чисто рационални възгледи. Така или иначе, хората искат да живеят на тавана поради ред причини. Човешката природа е противоречива. От една страна, човек е рационален, но също романтичен. Социален, но също така обича уединението.
Има няколко начина да се преодолеят тези противоречия. Такива са пътищата, по които се преоткрива човешката индивидуалност. Един от тези начини е уютно кътче на таванскя етаж.

Под покрива, щедро предоставеното пространство, адаптирано към практичните нужди, създава изключително ефективни и функционални възможности. То осигурява достатъчно независимост на този, който се нуждае от това, но също запазва своята връзка с по-долните етажи.

Таванският етаж предлага шанса да живеете
в центъра на града и същевременно да се наслаждавате на природната хармония. “Слепият” таван на обикновения покрив е заменен от покрив с покривни прозорци, които са отворени към небето. Прозорци, които освежават мислите, като канят в стаята топлата заря на утрото и залеза. И заедно с това ви защитават от капризите на времето.

Стилният баланс между
вътрешния свят, пресъздаден в таванския етаж и дизайнът на сградата определят човешката персоналност и водят до визуална и емоционална хармония.

Покривните прозорци водят до качествени промени във възприятието на околната среда, като я правят близка и дружелюбна. Всяка стая се нуждае от светлина и въздух. Необходимата светлина варира от предназначението на стаята, която може да е ателие, офис, спалня или детска стая. Различните по големина покривни прозорци, както и комбинациите между тях, могат да удовлетворят всички специфични нужди, предизвикани от желанието за комфорт и сигурност.
Красотата на подпокривното пространство се осигурява от вътрешния дизайн, но също и от естественото осветление, предложено от прозорците. Покривните прозорци предлагат релаксираща среда и превръщат съкровените желания на собственика за комфорт в реалност.


Създадената атмосфера е в синхрон с всекидневните нужди.
Огромното предимство на отворените пространства, създадени под къщния покрив е това, че са любимо място за отмора. Скучната конфигурация на обикновената стая с вертикални стени е изкусно заменена с разчупената структура на мансардата. Въображението и креативността създават облика на стаята.

Производителите на покривни прозорци VELUX знаят това и са добавили въображение, създавайки неограничени възможности за всички типове покриви.
Източник: http://www.tbmagazine.net/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B6

Първия Български Бутон за споделяне

0 Responses

Aukro.bg
Follow us on Twitter